Og her bare dokumenterer Knut eller Morten andre turer

Her kan vi finne på mye rart, det blir liksom en grenseløs side. Bilturer, gåturer, fugleturer eller rett og slett bare tull og tøys. Nå er vi sikkert på bærtur igjen som Knut og Morten pleier å si når vi er på tynn is.

At dette skulle bli en tur på web hadde jeg aldri drømt om. Men sjefen har spennende bilder på mobilen og jeg vet at en kollega har kjøpt en Renault til kona si og har bilder på mobilen. Her er det bare å være smart så tar vi bilder av disse bildene på mobilene. Kiel båten og hvordan den ser ut innvendig skal jeg vise dere og mitt mål må jo være å komme til førerhuset. Følg med, dette kan bli veldig spennende innimellom all jobbinga.

Nå har det seg slik at Knut bor i Maridalen, Nordmarkas dype skoger. Her legger vi opp bilder fra hans turer og opplevelser som han tar enten alene eller med sin suverene kone.

13 dag jul må vel være en fin dag og ta en tur til Grefsen på. Solen skinner og det er ikke altfor kaldt. Vi for se hvor alene jeg er i gatene og om jeg møter noen fugler. Tekst kommer etter hvert på bildene

Har du stått opp tidlig og tatt T-banen fra Høyenhall til Grefsen 1 juledag? Det har jeg og det var jo ikke et eneste menneske ute, bare fugler

Noen ganger mens man er i jobb og flytter på seg kan man ramle over noe spennende. Da er det bare og ta tak i muligheten som dette gir deg. I litt over to år kan du følge meg med den hemmelige takterrassen før jeg gir meg. Hva som skjer etterpå vet ikke en gang jeg.

Det og rusle rund på Høyenhall med kamera på magen kan være gøy. Her kan dere se hva jeg opplevet på en times rusletur i kulden

I august 2015 fikk vi en impuls til en annerledes ferie, vi tok øy-hopping i Oslofjorden. To hele dager brukte vi på ferden og var innom de viktigste øyene. Vi hadde med oss kamera og knipset i vei. Vi rakk 3 øyer pr. dag, Hovedøya, Lindøya og Bleikøya første dagen og Nakholmen, Gressholmen og Langøyene andre dagen. Vi legger også litt tekst under bildene så kan dere følge oss rundt.