Club Renault Norvège sponsorside

Velkommen til Club Renault Norvège sin sponsorside, hvorfor den ligger her og ikke på Renaultklubbens side er av praktiske og tekniske grunner. Som en av klubbens fotografer sitter jeg på en stor bildebank og har alltid kamera klart og det trengs her.

Klubben har i eie to biler, Pub Goelette og Trønder-Goeletten som begge har og skal igjennom omfattende restaureringer. Ideen med dette er at klubben trenger penger til restaureringen og på denne måten kan våres medlemmer være med på å bidra, samtidig som vi har det litt gøy også.

Her kan du gå inn å se og lese om Pub Goelette
Her kan du gå inn å se og lese om Trønder-Goeletten

Vi har en tavle med 36 skilt hvor medlemmene kan kjøpe seg en plass. Et skilt koster kr 1000,- og man vil få navnet sitt på den. Vi er jo over 200 medlemmer i klubben så det er ingen ting i veien for at noen spleiser på et skilt. Tavlebilde vil bli fortløpende oppdatert etter hvert som skilt blir solgt. Siste bilde før bladet Bulletin kommer ut vil det også bli annonsert der. Når tavlen er fylt opp og siste bilde er tatt må jo tavlen fysisk plasseres et sted, for eksempel Cafe Dauphine på Brandbu og den kan også være med på treffene våres fremover. Vil du kjøpe et skilt etter Norsk Renaulttreff går du tilbake til klubbens side så kommer informasjonen om hvordan du skal betale der. www.Renaultklubben.no