Pub Goelette


Pub Goelette er en av Renaultklubbens profilbiler som alle medlemmene de siste minst 25 årene har hatt et forhold til. Her serverer vi «festdrikker» og den er ofte et møtested med fordypning i bilrelaterte samtaler utover kvelden, samt den naturlige talestolen når noe skal formidles på treff.

Pub Goelette startet sitt liv i 1962 som hestebil, og ble kjøpt av Renaultklubben i 1992. Etter det har den hatt et godt liv med mye pleie. Den har opplevd og sett mye, og fikk ny lakk av det Norske Teater som takk for at den hadde «hovedrollen» i en oppsetning av Brecht hos dem, men det begynner og bli lenge siden. Den har oppgradert motor, og er 100 % teknisk/mekanisk fin. Den har til og med en privatsjåfør som heter Kjetil som tar den med rundt og lufter den jevnlig.

Den har vært i klubbens tjeneste i over 25 år nå, og har behov for en real kosmetisk oppgradering. Det har kommet en del rust som må utbedres og da blir det også nødvendig med hellakkering for at den skal holde stilen og være festens midtpunkt også de neste 25 år. Vi har fått et prisestimat på utbedringen av bilen i størrelsesorden 100.000 – 120.000 kr. Dette er penger vi ikke har enda, men klubben øremerker en del av inntektene sine årlig fremover, og har også en kronerullering blant medlemmene som genererer litt penger.

Flere bilder og mer utfyllende tekst kommer etter hvert. Tilbake til sponsorsiden.