Er du nysgjerrig på Botanisk hage?

Gå til våres Bekker og Elver her
Gå til våres Bekker og Elver her

Må innrømme at etter et år rundt Østensjøvannet så skal vi nå gå en tur rundt Botanisk hage i et år. Dette kan bli utfordrende, men vi gjør som alltid vårt beste. Hagen er jo fra 1800 tallet og er på 150 mål så det er mye og registrere. Botanisk hage har også en egen hjemmeside som du kan gå til her. Her vil bildene med turene våres komme, så følg med.

I dag ble det en fantastisk tur til Botanisk hage. Vi hadde været sånn akkurat med oss og alle fuglene viste seg fra sin rette side. Ble vår siste plikt tur, neste gang er det bare på følelser, nå har vi gått et år. Se og nyt, neste gang blir det kanskje annerledes. Nå blir det ikke tid til tekst på bildene men de vil komme etter hvert

Massevis av snø på fredag og lørdag, da var det nesten en drøm å ta en tur til Botanisk hage i sol på søndag. Ble en del bilder, kanskje noen er litt annerledes, men det tåler vi. Tekst vil komme etter hvert på bildene.

Turen til Botanisk hage i dag kan bli en minnedag. Vi hadde ikke før kommet ut av døra før Knut ringte meg, er dere på vei til Botanisk hage? Han var jo der allerede og hadde tatt bilder av Spurvehauken. Her vil det bli en blanding av våres bilder så ha oss unnskyldt. Men bare vent å se dere ….

Østensjøvannet på lørdag og Botanisk hage i dag på søndag byr på utfordringer når man skal skrive. Men turen var bra med fint vær og Nøttekråker i massevis. Litt etter litt kommer teksten men bildene ser dere.

Turen i august ble med fint vær, men det var flere mennesker enn fugler der i dag. Hadde det ikke hvert for Ekornet og toget hadde vi blitt skuffet. Nå er alle bildene med tekst lagt ut.

Turen til Botanisk hage i siste liten ble 29 juli, hvorfor det, er at juni og juli er veldig travle måneder for oss. Vi skal hit og dit, men vi klarte det. Se og nyt, dagen før var det uvær i Oslo og det regnet for første gang i år - nesten da.

Dette er en impuls tur, Vi ringer våre gamle kloke og tar veteranbilen på tur til Botanisk hage. Lommetørkle treet blomstrer kun nå, i slutten av mai og det skal vi finne. Hva vi finner på denne turen, kan du bare lure på. Men jeg kan love dere at det blir ikke bare fugler. Blomster og trær, blir med også denne gangen.

Vi tok T-banen 13 mai og håpet på det beste. Skal kamera ta gode bilder så trengs det sol. Det ble lettere overskyet med glimt av sol og vi dro av sted. Det ble en flott tur, vi fikk se mange spennende fugler. Dessuten er det slik at når du tar med deg din bedre halvdel, så blir det blomster-bilder når du drar til Botanisk hage i mai, de bildene blir lagt ut på slutten av galleriet.

Siden det ikke gikk og ta T-banen direkte til Tøyen så tok vi bilen istedenfor. I påsken ble det stopp fra Helsfyr til Tøyen og det har jeg merket siden jeg har jobbet de tre første dagene i påskeuka. Så bildene i begynnelsen blir litt annerledes, men det tåler vi. Se bildene og nyt, vi hadde sol og hell med oss.

Vår første tur til Botanisk hage ble søndagen, men dessverre med litt overskyet vær. Litt morsomt at vi startet turen i samme måned som Østensjøvannet turen. Siden det er overskyet blir det litt svart hvit bilder men det for gå. Bildene er lagt ut og vi så minst 10 fuglearter en katt og en Drage.