Renault Clio Sport Energy TCe 90 Dynamique

Her kan du se hvilken bil vi har skaffet oss. Det er en Renault Clio Sport Energy TCe 90 Dynamique fra Motor Forum i Elverum som satser veldig bra på Renault og gir en utrolig god service. Våres råd og tips om Clio kan du lese om her. Vi lager også en side på våres service turer som du kan lese om her.

                

Den ble levert i Elverum 1 mars 2014. Klokken 10:15 ble vi møtt av Adm. Direktør og vår personlige mekaniker. som dessuten vant kunnskapskonkurransen 2014 i Frankrike for Renault service marked i Norge med en varm kopp kaffe og en hyggelig prat. Så nå er Hevy Beauty 77404 overlevert til Norges største Renault par i HO 1/87-1/86 skala. Vi hadde litt sommerfugler i magen da det siste bildet av bilen så slik ut. Men se på bildene nå.

Vi bestilte den med R-Link som er Renault`s nye multimedia som er integrert og tilkoblet bilen. GPS-navigasjonssystem, Bluetooth®-telefoni, audiosystem, digital lydbehandling og ulike løsninger for tilkoblinger er blant de mange ulike faktorene som øker komforten innvendig i en Renault. Vil du lese mer om R-Link og mine erfaringer trykk her.

 

Dagen før levering
Fronten Renault Clio Elverum Motor Forum

           

 

 

 

 

 

Side 1 Renault Clio Elverum Motor Forum
Side 2 Renault Clio Elverum Motor Forum

 

 

 

 

 

 

Bak Renault Clio Elverum Motor Forum
Innvendig Renault Clio Elverum Motor Forum

 

 

 

 

 

 

Motor blir satt sammen i Valladolid i Nord-Vest Spania. De har laget motorer for Renault siden 1951.

RENAULT VALLADOLID
RENAULT VALLADOLID

 

 

 

 

 

 

Se filmen på vår fantastiske motor som sitter i vår Clio. Renaults første tre sylinders motor – kan skilte med turboinnsprøytning og samtidig et forbruk på 0,45 liter per mil og CO2-utslipp helt ned på 104 g/km.

Bilen settes sammen enten i Flins i Frankrike som har eksistert i over 60 år, eller datterselskapet Bursa i Tyrkia som også produserer og eksporterer personbiler og drivverk komponenter.

RENAULT FLINS
RENAULT FLINS
RENAULT Bursa
RENAULT Bursa