Knut og Morten – fugler, dyr og insekter

 

Her kommer Knut og Morten til og legge ut alle dyra i skogen. De såkalte gullkorna vil vi legge ut her. Skal man ta et godt bilde av en fugl har man 3 sekunder til rådighet og må alltid ha kamera klart. Renault-Knut har også provosert Tina-mor til å legge ut alle sine Delfiner og Ugler som hun har samlet på i et langt liv. Spesielt Uglene er Renault-Knut veldig behjelpelig med, Delfiner er vel ikke akkurat hans side. Vil dere se bilder fra viltkamera, Skjærene våres eller Tina-mors Delfiner eller Ugler så trykk på bildene over. 

 

Nå er det like før vi er i oktober og det er tre måneder igjen av året. Det bør bli litt roligere nå så galleriet holder ut året. Da for vi se hva som dukker opp nå da...

Kom mai du skjønne milde, blir neste galleri nå. Må slutte å ta så mange bilder, og heller legge opp spesielle bilder. Tror du jeg klarer det?

Vi har 2020 bak oss som ble et spesielt år med Coronavirus. Så nå går vi inn i 2021 med stor optimisme og leter etter alle firbente og tobente dyr. Kanskje oppdager vi noe nytt i år, det vil tiden vise.

Vi er på andre halvår 2020 og gir oss ikke. Slik som jeg ser det, blir det bare mer og mer fugler. Vi holder på en stund til...

Da er vi igang igjen i 2020, hva vil dette året bringe? Håper det ikke blir altfor mange bilder, plassproblemer begynner å gjøre seg gjeldene. Men hindrer det oss i å ta bilder? Ikke tale om!

Har det blitt flere fugler eller er det bare vi som tar flere bilder? I hvert fall så må vi starte andre halvår allerede i juni sånn er det med det. Hvordan året vil ende da, må bare gudene vite ….

2019 første halvår starter vi med nye kameraer så dette lover bra. Nå er det bare fotografen og været som teller og vi skal gjøre vårt beste. Vi er optimister på alle plan og høyder, så her er det bare å følge med.

Da starter vi på andre halvåret i 2018 og ser hva vi kan ta bilder av her. Knut har skaffet seg enda mere fotoutstyr så dette lover godt.

Det er morsomt å se hva vi kan ta bilder av, bare man har kamera klart. 2018 blir ingen unntak, vi fyrer løs.

Siste halvår var ikke dårligere enn første halvår. Ble mange forskjellige dyr her også

2017 var et godt år når det gjaldt bilder, her ble det så mange at vi måtte dele året opp i to album

2016 er første året vi bestemmer oss for og legge opp noen av bildene vi tar. Områdene blir Maridalen, Høyenhall men vi farter litt her og der også da.