Knut og Mortens fly side

Dette er på forsøk stadiet enda, skal vi sortere det på gamle bilder, nye bilder, passasjer fly, gamle fly, dobbelt dekker, helikopter, ballonger – ja skjønner du? Kan bli litt urettferdig da det flyr et fly om dagen over Maridalen mens det flyr et fly en gang i timen over Høyenhall. Her kan alt skje og det kommer det nok til å gjøre, vi må bare prøve oss litt først.

Ikke spør meg, men når du hele tiden ser etter fugler i luften må jo det komme et fly eller helikopter eller en luftballong i luften. Vi er jo ikke snauere en at vi tar bilde av dem også. Men bildene blir ikke lagt opp på web - før nå! Vi skal gjøre noe med den saken. Nå blir det spennende å se hva denne siden blir til da. Der det er klokkeslett, husk at jeg ikke stiller kamera fra sommer tid til vinter tid. Det kan bli en time feil

Tro det eller ei, vårt første galleri med Små fly er fult. Og siden 24 august 2019 er en merkedag, det vil si at jeg har sittet i et småfly for første gang i mitt liv i en alder av 60 år, så lager vi et nytt galleri. Men nå er jeg på fornavn med gutta og selvfølgelig jentene, så nå blir det nummer og navn på flyene hvis de er nærme nok. Mange av flyene vi tar bilde av hører til Kjeller flyplass hvor jeg var og fløy, og noen leker med tanken på at flyplassen skal legges ned i 2023. Det som er sikkert er at vi kommer til å ta bilder av flyene så lenge de holder på og jeg håper det blir lenger enn til 2023. Så da har vi bare en ting å gjøre før det – rope- BEVAR KJELLER FLYPLASS.

Når vi først jakter på fugler og store fly kan vi jo like godt ta med de små flyene også da. De fleste kommer fra Kjeller flyplass som vurderes å legges ned i 2023. Hva skal vi gjøre da?

Ja hvorfor ikke? Nå har vi store fly, små fly og nå kommer helikoptre

Ja hvordan skal vi fylle dette galleriet? Hvor mange luftballonger er det over Maridalen? Her på Høyenhall er det da noen. Nei her må man ut å farte